ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

 

Κάντε την αίτησή σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία ή εκτυπώστε την αίτηση και στείλτε τη στο φαξ ή στο email του αγώνα.
Σας ευχαριστούμε

 

Α. ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ έως και την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018. Κόστος Συμμετοχής: 5 ευρώ.

Για τον αγώνα δρόμου των 1,5 km που αφορά μόνο στα παιδιά Δημοτικού δεν υπάρχει κόστος.

Τρόπος Πληρωμής:

  • Αυτοπροσώπως στο Γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ.
  • Στον Τραπεζικό Λογαριασμό IBAN: GR3302602780000120200468250, Τράπεζα: EUROBANK, Δικαιούχος: Αθλητικός Σύλλογος Αλιβερίου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ». Στην περίπτωση κατάθεσης στην τράπεζα θα πρέπει να αποσταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail: info@run4aliveri.gr ή στο φαξ: 211.790.90.89.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο έντυπο κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, διαφορετικά δεν είναι εφικτή η επιβεβαίωση συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα Τράπεζας που πιθανόν προκύπτουν από την κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό της Διοργάνωσης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ. Εγγραφή στην οποία αντιστοιχεί καταβολή μικρότερου ποσού συμμετοχής από το προκαθορισμένο, θα ακυρώνεται.

Β. ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ από Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 έως και την Κυριακή 6 Μαΐου 2018.

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ

Τρόπος Πληρωμής: Αυτοπροσώπως στο Γυμναστήριο ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ (Παρασκευή & Σάββατο) και την Κυριακή ΜΟΝΟ στη Γραμματεία του αγώνα και έως μία ώρα πριν την έναρξη.


Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω υποστεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είμαι απολύτως υγιής για να συμμετέχω στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα. Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου στον αγώνα. Παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου. Ακόμα δίνω την έγκρισή μου στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες μου ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχω καμία οικονομική απαίτηση.

Προσοχή: για την συμμετοχή των παιδιών είναι απαραίτητη υπογραφή γονέα.

 Υπογραφή                               Υπογραφή Γονέα                    Ημερομηνία:

* ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

** Αν η αίτηση συμμετοχής δεν λειτουργεί σωστά στο Chrome, δεν φορτώνει ή δεν ανοίγουν ορισμένα πεδία, δοκιμάστε να φορτώσετε την ιστοσελίδα μέσω Firefox(Mozilla) ή IE(internet explorer).

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ*
‘Ετος Γέννησης:
ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ*
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
Σύλλογος*
ΣΚΟΠΟΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ*
ΦΥΛΛΟ*
E-mail:*
ΤΗΛΕΦΩΝΟ*
-
Κινητό*
-